Waarmee kunnen we u helpen?

-

Gratis juridisch spreekuur voor leden van Ondernemersclub Marslanden

Nieuwsbericht header zw

Op 5 juni aanstaande beginnen specialisten Joost Meyer & Martijn Kerkdijk met het eerste gratis juridisch spreekuur exclusief voor leden van Ondernemersclub Marslanden. Het spreekuur zal daarna elke eerste donderdag van de maand plaatsvinden tussen 15.00-16.30 uur op locatie bij Heerlijk Bij Space Winner te Zwolle. Het is een mooi initiatief voor de ondernemers en daarmee een verrijking voor het bedrijventerrein.

Hoe werkt het gratis juridisch spreekuur?

Als ondernemer wordt u regelmatig geconfronteerd met uiteenlopende juridische vragen, waarvan u misschien niet zeker weet of u een expert in de arm moet nemen. Joost Meyer & Martijn Kerkdijk helpen u hierbij graag een stapje verder. U kunt via spreekuur@benthemgratama.nl of via www.benthemgratama.nl/spreekuur uw gegevens achterlaten waarna wij een afspraak met u zullen inplannen voor het juridisch spreekuur met een van de heren.

Spoedvraag?

Heeft u een tussentijdse vraag die niet kan wachten? Neem ook dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

HeerlijkBijSpaceWinner

Locatie & tijdstip

Het spreekuur vindt elke eerste donderdag van de maand plaats tussen 15.00-16.30 uur bij Heerlijk Bij Space Winner aan de Paxtonstraat 4 te Zwolle. Het eerste spreekuur start op donderdag 5 juni aanstaande.

 

Neem direct contact opOndernemersclub Marslanden Zwolle

Download hier de flyer!

 

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten