Waarmee kunnen we u helpen?

-

Faillissement Scheepswerf Peters B.V. | crediteureninformatie

peterskampen header

Bij beschikking van de rechtbank Overijssel van 8 april 2014 is de besloten vennootschap Scheepswerf Peters B.V., tevens bekend onder de naam ‘Peters Shipyards’, in staat van faillissement verklaard. Mr. P.A.M. Manning is in dit faillissement aangesteld tot curator.

Is een doorstart mogelijk?

Momenteel bekijkt de curator of een doorstart mogelijk is. In de week van 28 april zal er een biedingsprocedure starten, waarna onderhandelingen zullen plaatsvinden. Het zal daardoor zeker nog enige weken duren voordat er meer duidelijkheid is. Zodra er meer bekend is, zullen wij u hierover berichten op de website. Uiteraard kunnen met betrekking tot een eventuele doorstart geen garanties worden gegeven.

Contactinformatie & vorderingen indienen

Wij verzoeken u om zoveel mogelijk via e-mail (info@benthemgratama.nl) dan wel schriftelijk met ons te communiceren en de website in de gaten te houden. Uw vordering kunt u indienen via het secretariaat van de curator, mevrouw M. Ruiters (mruiters@benthemgratama.nl).

Klik hier voor meer informatie over het faillissement

 

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten