Waarmee kunnen we u helpen?

-

Duurzaamheid gaat verder dan het hier en nu

Zwolle kenmerkt zich als een economisch bruisende regio. Werkgelegenheid en duurzaamheid spelen daarbij een belangrijke rol. Als middelgroot advocatenkantoor in het hart van Zwolle is Benthem Gratama onlosmakelijk verbonden met de mensen en bedrijven in deze prachtige stad.

Betrokken, eerlijk en creatief, dat kenmerkt ons. De specialisten van Benthem Gratama werken nauw met elkaar samen en maken gebruik van elkaars specialistische kennis. Zij zijn werkzaam op die onderdelen waar ze goed in zijn. Net als vele andere bewoners en bedrijven hechten wij waarde aan duurzaamheid, zowel in de relatie met onze klanten als met betrekking tot een duurzame omgeving. “Samenwerken, daar draait het om.” Benthem Gratama is dan ook betrokken bij verschillende lokale initiatieven, zoals stichting DORZ en Blauwvinger Energie. Wij helpen u verder graag bij het realiseren van uw plannen om Zwolle verder te ontwikkelen als bruisende stad. Ook op persoonlijk vlak kunt u met een van onze specialisten sparren, of het nu gaat om uw arbeidscontract of het regelen van een erfenis. Wij zijn er voor u.

 

“Op zoek naar antwoorden? Onze specialisten zijn er om mee te sparren!”

Stel daarom nu uw vraag op www.benthemgratama.nl/stel-uw-vraag

 

 

 

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten