Waarmee kunnen we u helpen?

-

Martijn Kerkdijk, onze nieuwe specialist bij ondernemingsrecht

Martijn_zw_360Per 25 september 2013 is Martijn Kerkdijk als advocaat ondernemingsrecht bij Benthem Gratama in dienst getreden. Martijn ambieerde na zijn rechtenstudie niet direct een carrière in de advocatuur en besloot bij de Rabobank zijn horizon te verbreden. Met ruim 6 jaar ervaring in de (zakelijke) financiële dienstverlening koos hij in 2006 toch voor de toga. Toen een nieuwe uitdaging, nu een specialist in ondernemings- en insolventierecht. In 2013 slaagde Martijn cum laude voor de Grotius specialisatieopleiding Financiering en Zekerheden.

U kunt voor uiteenlopende vragen bij Martijn terecht, waaronder faillissementen en bestuurdersaansprakelijkheid, doorstart van een onderneming, financiering en zekerheden, beslag en executie maar ook voor het opstellen en beoordelen van overeenkomsten en het voeren van procedures. Zijn kennis en ervaring in zowel het bedrijfsleven als de advocatuur geeft u een heldere blik op uw situatie.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten