Waarmee kunnen we u helpen?

-

Ondernemen anno 2013

…kruisbestuiving tussen diverse netwerken

Nieuwe mensen kunnen in de toekomst nieuwe deuren voor u openen. Met dat idee organiseerde Benthem Gratama Advocaten op 23 april 2013 een netwerkbijeenkomst tussen diverse bestaande netwerkclubs.

Na ontvangst vertelde mr. Jan Teun Fuller over de rijke historie van Benthem Gratama en huize Eekhout. De advocaten van arbeidsrecht namen daarna het stokje over en verzorgden een interactieve casus over ontslag. Mr. Marjan Peters vertegenwoordigde de werknemer met psychotische klachten die geen weet had van zijn gedragingen en mr. Philine Elzerman stond de werkgever met raad en daad bij. De rechter en verteller mr. Erik Hans van Stigt Thans hoorde beide partijen aan en velde na aanvullende vragen uit het publiek zijn rechterlijke oordeel over de zaak.

Onder het genot van een hapje en een drankje werden nieuwe contacten gelegd en praatten de bezoekers na over de gezellige en leerzame middag.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten