Waarmee kunnen we u helpen?

-

Ruilhandel met gesloten beurzen

Benthem Gratama is ook dit jaar weer aanwezig op de Beursvloer Zwolle; de plek waar ondernemers en maatschappelijke organisaties producten en diensten ruilen met gesloten beurzen. De Beursvloer vindt plaats op 20 maart 2013 vanaf 17:00 uur bij de Creatieve Coöperatie te Zwolle.

Hoe werkt het?

Het doel van de Beursvloer is om samenwerkingsverbanden tussen maatschappelijke organisaties en bedrijven te bevorderen. Zodra de gong klinkt, start de ruilhandel en worden zoveel mogelijk matches gemaakt. Zo kan een maatschappelijke organisatie Benthem Gratama op de beurs benaderen voor juridisch advies in ruil voor een tegenprestatie.

Maatschappelijk betrokken

Benthem Gratama voelt zich niet enkel betrokken bij haar cliënten maar ook bij maatschappelijke organisaties en draagt graag haar steentje bij. Reden om weer mee te werken aan de Beursvloer Zwolle. “In 2011 hebben we diverse matches gemaakt met maatschappelijke organisaties in de regio”, aldus Maaike van Asperen. Ook tijdens deze editie hopen Maaike van Asperen en Corneline van Staveren de nodige maatschappelijke organisaties bijstand te kunnen bieden.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten