Waarmee kunnen we u helpen?

Marketing

Vacature marketing- en communicatieadviseur

 

Benthem Gratama is een advocatenkantoor dat zich onderscheidt door het hoge niveau van dienstverlening en betrokkenheid bij haar klanten, werknemers en de samenleving. In onze betrokkenheid opereren wij proactief, pragmatisch, snel en oplossingsgericht. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een marketing- en communicatieadviseur.

Bedrijfsprofiel

Benthem Gratama is een middelgroot kantoor in Zwolle met 22 advocaten, twee juristen en een bewindvoerder. Naast de traditionele bijstand bij juridische geschillen, profileren wij ons als strategisch-juridisch betrokken adviseur.

Zowel intern als extern richten wij ons voornamelijk op de sectoren Onderneming & Organisatie (waaronder insolventies), Bouw & Vastgoed, Agrarisch & Grondzaken en Personen- en Familierecht (waaronder ook Erfrecht).

Wij zijn een no-nonsense kantoor met een informele en open werksfeer. Betrokkenheid bij de klant en kantoor vinden wij van groot belang. Samenwerking is voor ons vanzelfsprekend en we zetten onze teamleden in op die onderdelen waar zij goed in zijn. Onze kennis en expertise is altijd up-to-date. Wij informeren de klant op een begrijpelijke wijze. Samen met de klant bedenken we voor hem de beste oplossing en begeleiden wij hem bij het realiseren van zijn doel.

Wat zoeken wij?

Wij zijn met name op zoek naar een gedreven vakspecialist met aantoonbare ervaring, die in staat is om proactief mee te denken en ons te adviseren over de te volgen marketing- en communicatiestrategie en de positionering van ons kantoor in de marktsectoren waarin wij actief zijn. Je bent verantwoordelijk voor de implementatie van deze strategie binnen de organisatie.

Vanzelfsprekend heb je kennis en ervaring met de professionele toepassing van zowel offline als online communicatiemiddelen. In de implementatiefase ben je actief betrokken bij alle communicatie-uitingen van kantoor, zoals website, social media en lezingen en presentaties.

Functie-eisen en competenties

Kennis en ervaring:

 • HBO/HBO+ opleiding op het gebied van marketing en communicatie;
 • Aantoonbare ervaring als adviseur in marketing- en communicatiebeleid;
 • Softwarekennis van onder meer (of vergelijkbaar): WordPress CMS voor website en intranet; Google Analytics; Fortuna/CRM; Microsoft Office; Mailchimp online mailing software; Campagne managementsoftware (Trello, Jira) en Prezi;
 • Ervaring met off- en onlinemarketing, copywriting, SEO-analyse;
 • Goede schriftelijke en redactionele vaardigheden in Nederlands en Engels;
 • Enkele jaren relevante werkervaring in een soortgelijke functie in de advocatuur of vergelijkbare zakelijke dienstverlening.

Sociale vaardigheden en competenties:

 • Sociale vaardigheden zijn nodig bij de communicatie binnen het team en bij het creëren van draagkracht voor te ondernemen marketingactiviteiten;
 • Je bent proactief en creatief, kunt goed luisteren en motiveren en hebt overtuigingskracht.

Wij bieden

 • Een professionele en dynamische werkomgeving.
 • Ruimte voor groei en ontwikkeling binnen ons kantoor.
 • Een plaats in een team van enthousiaste collega’s om mee samen te werken in een open en informele sfeer.
 • Een marktconform salaris.

Enthousiast geworden?

Neem voor meer informatie contact op met mr. Martijn Kerkdijk via tel. 038-4280077. Je kunt ook direct solliciteren door je CV en motivatie vóór 25 mei 2018 te mailen naar mevrouw K. (Katja) Prietz, email kprietz@benthemgratama.nl of per post te sturen naar:

Benthem Gratama Advocaten
T.a.v. mevrouw K. Prietz
Postbus 1036
8001 BA Zwolle

 

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten