Waarmee kunnen we u helpen?

Advocaat-stagiaire

De ontwikkeling van de persoon, zowel binnen als buiten kantoor, is voor Benthem Gratama van groot belang. Binnen ons kantoor bestaat alle ruimte om interesses op juridisch inhoudelijk gebied uit te bouwen tot een volwaardige specialisatie.

Een advocaat-stagiaire geven wij onder andere de gelegenheid om de nodige opleidingen te volgen. Van belang daarbij is de landelijke vereniging van advocatenkantoren Netlaw, waar Benthem Gratama reeds geruime tijd lid van is. Binnen deze vereniging vindt enkele malen per jaar overleg van de secties van de verscheidene rechtsgebieden plaats en wordt een deel van de opleiding gedaan.

Indien u solliciteert verzoeken wij u de navolgende bescheiden toe te sturen:

  • Sollicitatiebrief
  • Curriculum Vitae
  • Cijferlijst
  • Stagebeoordelingen
  • Eventuele referenties

Interesse?

Neem voor meer informatie contact op met mr. M.A. (Martijn) Kerkdijk via tel. 038-4280077. Je kunt ook direct solliciteren door je CV en motivatie te mailen naar mevrouw K. (Katja) Prietz, email: kprietz@benthemgratama.nl of per post te sturen naar:

Benthem Gratama Advocaten
T.a.v. de heer mr. M.A. Kerkdijk
Postbus 1036
8001 BA Zwolle

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten