Waarmee kunnen we u helpen?

Advocaat-stagiair(e)

Vacature

Voor ons kantoor zijn wij op zoek naar een

Advocaat-stagiair(e)

Ben jij een (bijna) afgestudeerd jurist, die zijn/haar talenten en kwaliteiten wil inzetten in de juridische praktijk en zich met gezonde ambitie wil ontwikkelen in de advocatuur? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Benthem Gratama is een regionaal georiënteerd advocatenkantoor, gelegen in hartje Zwolle, onderscheidend door het hoge niveau van dienstverlening en betrokkenheid bij haar klanten, werknemers en de samenleving. Wij opereren proactief, pragmatisch, snel en oplossingsgericht.

Voor ons kantoor zijn wij op zoek naar een energieke advocaat-stagiair(e), die in de startblokken van zijn/haar loopbaan staat. Je popelt om te beginnen met de beroepsopleiding. Daarnaast kijk je er naar uit om ook daadwerkelijk in de praktijk aan de slag te gaan met eigen zaken.

Wij bieden jou:

  • Een functie vol uitdaging, dynamiek en boeiende zaken
  • De gelegenheid om je in de volle breedte te ontwikkelen, op zowel juridisch-inhoudelijk als persoonlijk nivea
  • Een collegiale, informele en ontwikkelgerichte omgeving, waarin je samenwerkt met ervaren advocaten
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden
  • Fun!

Wat bied jij?

  • Juridisch talent met een (bijna) afgeronde LL.M
  • Zelfredzaamheid, lef en analytische kwaliteiten
  • Sterke communicatieve en contactuele vaardigheden
  • Resultaat- en klantgerichtheid met commerciële drive
  • Enthousiaste en gedreven persoonlijkheid met een lerende grondhouding

Wie wij zijn

Benthem Gratama is een middelgroot advocatenkantoor in Zwolle met circa 25 advocaten c.q. juristen en circa 18 medewerkers die zich bezighouden met organisatieontwikkeling en ondersteuning. Zowel intern als extern richten wij ons voornamelijk op Onderneming & Organisatie, Bouw & Vastgoed, Agrarisch & Grondzaken en Familie & Gezin. Wij zijn een no-nonsense kantoor met een informele en open werksfeer. Betrokkenheid bij de klant en kantoor vinden wij van groot belang. Samenwerking is voor ons vanzelfsprekend en we zetten onze teamleden in op die onderdelen waar zij goed in zijn. Ons werk geeft ons plezier, voldoening en energie. Onze kennis en expertise is altijd up-to-date. Wij informeren de klant op een begrijpelijke wijze. Samen met de klant bedenken we voor hem de beste oplossing en begeleiden wij hem bij het realiseren van zijn doel.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Wil je meer weten over de functie? Bel dan met Barbara Post, 038-4280077. Als je direct wil solliciteren stuur dan voor 10 februari as je CV met een motivatie aan bpost@benthemgratama.nl.

Meer informatie

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten