Waarmee kunnen we u helpen?

vacature Advocaat-medewerker algemene praktijk

VACATURE ADVOCAAT algemene praktijk

 

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een

ADVOCAAT -MEDEWERKER

 

Benthem Gratama is een middelgroot, full service advocatenkantoor, onderscheidend door het hoge niveau van dienstverlening en betrokkenheid bij haar klanten, medewerkers en samenleving. Wij opereren proactief, pragmatisch, snel en oplossingsgericht. Wij richten ons op de sectoren Onderneming & Organisatie, Bouw & Vastgoed, Agrarisch & Grondzaken en Familie & Gezin.

Wij zijn een no-nonsense kantoor, met ‘echte’ mensen. Wij kennen een informele en plezierige werksfeer. Betrokkenheid bij de klant en kantoor vinden wij van groot belang. Samenwerking is voor ons vanzelfsprekend en we zetten onze teamleden in op die onderdelen waar zij goed in zijn. Ons werk geeft ons plezier, voldoening en energie. Onze kennis en expertise is altijd up-to-date. Wij informeren de klant op een begrijpelijke wijze. Samen met de klant bedenken we de beste oplossing en begeleiden wij hem bij het realiseren van zijn doel. Naast de traditionele bijstand bij juridische geschillen, profileren wij ons als strategisch-juridisch betrokken adviseur.

Het talent dat wij zoeken
Wij zoeken een advocaat met ervaring in de algemene praktijk, bij voorkeur op het gebied van verbintenissenrecht, het algemene ondernemingsrecht en bouwrecht. Je bent advocaat die graag in teamverband werkt en ‘netwerken’ zit in je bloed. Je houdt je als vanzelfsprekend bezig met het bouwen aan en onderhouden van contact met partners in onze regio. Jouw vakmanschap staat buiten kijf. Waar mogelijk heb je affiniteit met privacy vraagstukken en ICT of je vindt het interessant om je daarin te verdiepen.

Het team
Je werkt voornamelijk voor het team Onderneming & Organisatie en het team Bouw- en Vastgoed. De leden van deze teams treden op voor diverse zakelijke klanten in de regio Zwolle, maar ook daarbuiten. Het team is onder meer deskundig in het beoordelen en opstellen van diverse soorten overeenkomsten en algemene voorwaarden, het begeleiden en saneren van bedrijven in moeilijkheden, het begeleiden van overnames, het adviseren over rechtsvormen, ondernemingsstructuren, financiering en zekerheden alsmede het voeren van procedures, zowel bij de rechtbank als bij de Raad van Arbitrage.

Wij bieden

 • Een professionele en ontwikkelgerichte werkomgeving
 • Ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling
 • Een team van enthousiaste collega’s
 • Interessante cliënten
 • Een open en informele sfeer
 • Goede, marktconforme arbeidsvoorwaarden

Jouw profiel

 • Ervaring als advocaat
 • Scherp analytisch vermogen
 • Commercieel vaardig
 • Zelfbewust en communicatief sterk
 • Betrokken en een echte teamspeler
 • Flexibel en ontwikkelgericht

En Nu?
Neem voor meer informatie contact op met mr. Martijn Kerkdijk via tel. 038 4280077. Je kunt ook direct solliciteren door je CV en motivatie te mailen naar Barbara Post, HRM, e-mail: bpost@benthemgratama.nl.

Meer informatie

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten