Waarmee kunnen we u helpen?

vacature Advocaat Agro en Grondzaken

VACATURE ADVOCAAT AGRO EN GRONDZAKEN

 

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een

ADVOCAAT -MEDEWERKER

 

Benthem Gratama is een middelgroot, full service advocatenkantoor, onderscheidend door het hoge niveau van dienstverlening en betrokkenheid bij haar klanten, medewerkers en samenleving. Wij opereren proactief, pragmatisch, snel en oplossingsgericht. Wij richten ons op de sectoren Onderneming & Organisatie, Bouw & Vastgoed, Agrarisch & Grondzaken en Familie & Gezin.

Wij zijn een no-nonsense kantoor, met ‘echte’ mensen. Wij kennen een informele en plezierige werksfeer. Betrokkenheid bij de klant en kantoor vinden wij van groot belang. Samenwerking is voor ons vanzelfsprekend en we zetten onze teamleden in op die onderdelen waar zij goed in zijn. Ons werk geeft ons plezier, voldoening en energie. Onze kennis en expertise is altijd up-to-date. Wij informeren de klant op een begrijpelijke wijze. Samen met de klant bedenken we de beste oplossing en begeleiden wij hem bij het realiseren van zijn doel. Naast de traditionele bijstand bij juridische geschillen, profileren wij ons als strategisch-juridisch betrokken adviseur.

Het talent dat wij zoeken
Wij zoeken een ervaren advocaat met belangstelling voor de boeiende wereld van grondzaken in brede zin. Ruimtelijke ordening, familiegeschillen, water, natuur, stikstof, pacht, koop- en verkoop etc. passeren de revue. Het hebben/ontwikkelen van een gevarieerde praktijk met veel contacten in de groene wereld heeft jouw interesse. Je bent een advocaat die graag in teamverband werkt en ‘netwerken’ zit in je bloed. Je houdt je als vanzelfsprekend bezig met het samenwerken met deskundigen, zoals accountants, fiscalisten en rentmeesters. Jouw vakmanschap staat buiten kijf.

Het volgen van (specialisatie-) opleidingen vinden wij belangrijk en daartoe bieden wij ook alle gelegenheid.

Het team
Je werkt voornamelijk voor het team Agrarisch & Grondzaken. Het team behartigt de belangen van boeren, burgers en buitenlui, van agrarisch ondernemer tot (semi) overheden. Het team is onder meer deskundig in het beoordelen en opstellen van diverse soorten overeenkomsten, het begeleiden en adviseren van bedrijven en families (in bijv. overdrachten en geschillen) en het voeren van gerechtelijke procedures (bestuurs- en civielrecht).

Wij bieden

 • Een professionele en ontwikkelgerichte werkomgeving
 • Ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling
 • Een team van enthousiaste collega’s
 • Interessante cliënten
 • Een open en informele sfeer
 • Goede, marktconforme arbeidsvoorwaarden

Jouw profiel

 • Ervaring als advocaat
 • Scherp analytisch vermogen
 • Commercieel vaardig
 • Zelfbewust en communicatief sterk
 • Betrokken en een echte teamspeler
 • Flexibel en ontwikkelgericht

Tot slot
Misschien wel het allerbelangrijkste: je kunt in Zwolle en omgeving prachtig wonen en na je werk ligt  het landelijk gebied ter ontspanning voor je klaar!

En Nu?
Neem voor meer informatie contact op met mrs. Sjoerd Commijs of Jan Teun Fuller via tel. +31 (0)6 229 487 72 / +31 (0)6 510 062 23.Je kunt ook direct solliciteren door je CV en motivatie te mailen naar nscommijs@benthemgratama.nl / jtfuller@benthemgratama.nl 

Meer informatie

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten