Waarmee kunnen we u helpen?

Tess Boekema

Energieke advocaat bouwrecht en aanbestedingsrecht. Staat voor een eerlijk advies, maar is ook bereid “to go the distance”.

Nadat ik ruim een jaar als jurist bij Benthem Gratama Advocaten werkzaam ben geweest, ben ik in februari 2021 als advocaat beëdigd. Als advocaat in de sector Bouw & Vastgoed en de sector Onderneming & Organisatie behartig ik de belangen van zowel ondernemers als particulieren. Cliënten kunnen bij mij terecht met vragen over het bouw- en aanbestedingsrecht, maar ook betrekking tot het contracten- en ondernemingsrecht.

Gedreven en energiek

Met een frisse blik geef ik mijn cliënten een eerlijk advies. Vervolgens streef ik samen met mijn cliënten naar een goede en passende oplossing van het geschil. Het belang van mijn cliënten staat uiteraard voorop. Nu ik naast mijn werkzaamheden bij Benthem Gratama Advocaten een fanatieke hardloper ben, weet ik hoe het is om een doel voor ogen te hebben. Met die mentaliteit, gedrevenheid en energie zet ik mij ook voor mijn cliënten in en probeer ik het verschil te maken.

Met veel plezier ga ik ook voor u aan de slag! Neem gerust contact met mij op.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten