Waarmee kunnen we u helpen?

Roely Postma

Advocaat ondernemingsrecht, faillissementsrecht en algemeen civiel recht. Zorgvuldig en gedreven.

Ik vind het belangrijk om goed te luisteren, zodat ik begrijp welk doel u voor ogen staat. Vervolgens ben ik bereid om hard te werken om dit doel te behalen.

Mini-CV

Na het (cum laude) afronden van mijn bachelor, ben ik gestart met de Togamaster (specialisatie privaatrecht). Tijdens deze master liep ik stage bij het Openbaar Ministerie in Groningen, het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden en twee advocatenkantoren, waaronder Benthem Gratama Advocaten. Door deze stages heb ik tijdens mijn studie al veel praktijkervaring opgedaan en vanuit verschillende invalshoeken naar dossiers leren kijken.

Gedreven en zorgvuldig

Ik ben gedreven en vind het belangrijk om ergens helemaal voor te gaan. Daarbij ga ik dan graag zorgvuldig en gestructureerd te werk. Ik breng een op het eerste oog omvangrijk geschil graag terug naar de kern, om mij vervolgens met volle overgave in te zetten voor het beste resultaat.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten