Waarmee kunnen we u helpen?

Mijke Baeten

Een scheiding grijpt diep in op iemands leven. Gezinsleden komen in een andere verhouding tot elkaar te staan. Ieder moet in deze veranderingen zijn of haar weg vinden. Dat is een ingrijpend en emotioneel proces. Daarnaast heeft de bijkomende financiële scheiding impact. Het scheiden van de financiën gaat vaak gepaard met veel onzekerheden.

Mediator en advocaat

Ik ben er om u in deze fase juridisch bij te staan en om u te adviseren over uw rechten en plichten. Bij de behandeling van uw zaak zal ik realistisch zijn over wat haalbaar is. Afhankelijk van uw situatie kan ik u bijstaan als mediator of als advocaat. Als mediator begeleid ik u op onafhankelijke wijze bij de totstandkoming van afspraken. Als advocaat streef ik ernaar om in onderling overleg tot een regeling te komen. Soms lukt dat niet. Ik behartig uw belangen dan in een gerechtelijke procedure.

Met oog voor belangen naar een optimaal resultaat

In mijn werk zoek ik naar de brug tussen de juridische en de emotionele kant van uw zaak. Ik voel mij betrokken bij cliënten en het geeft mij voldoening als ik zie dat u na uw scheiding in uw kracht komt en de toekomst positief ingaat. Als het op de juridische behandeling van uw zaak aankomt, ben ik nauwkeurig, toegewijd en gedreven. Ik streef naar een optimaal resultaat en zet mij daartoe tot het uiterste in.

Specialisatie in het familie- en erfrecht

Na mijn studies notarieel recht in Utrecht en privaatrecht in Amsterdam, heb ik negen jaar bij een gespecialiseerd familie- en erfrechtkantoor in Amsterdam gewerkt. Ik behandelde daar onder meer zaken voor ondernemers en zaken met internationale of fiscale aspecten en erfrechtzaken. De specialisatieopleiding van de vFAS rondde ik cum laude af. De liefde bracht mij naar het Oosten van het land, waar ik nu met plezier deel uitmaak van de sectie personen- en familierecht van Benthem Gratama.

Ik leg mij toe op het personen- en familierecht in brede zin. U kunt bij mij terecht met vragen over bijvoorbeeld gezag en omgang, kinder- en partneralimentatie, de afwikkeling van huwelijkse voorwaarden, erfrechtelijke kwesties en pensioenen.

Specialisatieopleiding

  • vFAS familierecht
  • vFAS scheidingsmediator
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten