Waarmee kunnen we u helpen?

Marjet Bartelds-Dikkeschei

Advocaat Ondernemingsrecht en Bestuursrecht, secuur en vasthoudend, stopt niet voordat uw zaak is afgerond.

Contact?

Marjet Bartelds-Dikkeschei

Advocaat

Als advocaat ondernemingsrecht en bestuursrecht verricht ik gedegen juridisch onderzoek. Ik ben secuur en vasthoudend en stop niet voordat uw zaak is afgerond. Met veel plezier sta ik (agrarisch) ondernemers bij. Ik ben er trots op wanneer ik door een passende en praktische oplossing ervoor heb kunnen zorgen dat ondernemers zich weer volledig kunnen focussen op hun bedrijf.

Ondernemend en vasthoudend

Ik ben nieuwsgierig en ondernemend. Ik stel mijzelf graag doelen en haal daarbij het onderste uit de kan. Die vasthoudendheid heb ik zowel wanneer ik in mijn vrije tijd meedoe aan hardloopwedstrijden, als wanneer ik een cliënt bijsta in een geschil. Ik houd ervan om mij vast te bijten in complexe vraagstukken en laat pas los als het doel is behaald.

Samenwerken

Naast de juridische kant van het vak haal ik ook veel voldoening uit de sociale kant van mijn werk. Ik heb graag contact met mijn cliënten om zo samen de beste oplossing te bereiken.

Voordat ik aan de slag ben gegaan als advocaat heb ik drie jaar als jurist gewerkt binnen de sectie ondernemingsrecht van Benthem Gratama Advocaten. De ervaring die ik in deze periode heb opgedaan komt goed van pas bij mijn werk als advocaat.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten