Waarmee kunnen we u helpen?

Lindy Burgman

Advocaat aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht, Intellectueel Eigendomsrecht en huurrecht: deskundig, bevlogen en sociaal.

“In onze beleving ben je zeer deskundig, bevlogen en sociaal tegelijk.”

 

Dat zijn de letterlijke woorden waarmee een cliënt mij bedankte voor de verleende bijstand. Bevlogenheid is de basis voor mijn werk. Deskundigheid is van waaruit ik opereer. Een sociale opstelling en goede relatie met de cliënt is wat ik nastreef. Ik probeer oog te hebben voor de persoon achter de cliënt. 

Geïnteresseerd in uw verhaal

Als bèta heb ik een sterk analytisch vermogen waardoor ik zaken snel kan doorgronden. Ik denk verder dan de standaard oplossingen en juist dát kan het verschil maken. Goede kennis van de feitelijke achtergrond van de zaak en de belangen van partijen, is daarbij een must. Ik neem dan ook de tijd om uw verhaal aan te horen en vraag door waar nodig.

Een eerlijk advies en helder verhaal

Mijn doel is om de cliënt zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarbij hoort een eerlijk advies over zijn juridische positie. Staat u niet sterk, dan zal ik daar geen doekjes om winden. Daarmee wil ik valse hoop voorkomen.

Mijn overtuiging is dat in veel gevallen de cliënt het beste is geholpen als het lukt het geschil zonder een lange rechtsgang op te lossen. Lukt dat niet, dan bent u bij mij aan het goede adres voor het voeren van een gerechtelijke procedure. Door mijn jarenlange ervaring met het voeren van procedures bij de Hoge Raad, heb ik een unieke kijk op rechtszaken. In processtukken schrijf ik een helder en reëel verhaal met een goede onderbouwing. Verwacht van mij geen processtuk doorspekt met superlatieven, dure woorden en holle frasen of bravoure in de rechtszaal.

Wat ik doe en voor wie

Ik sta zowel ondernemers als particulieren bij in aansprakelijkheidskwesties, IE-zaken en huurzaken. Daarbij komt mijn ervaring met het verzekeringsrecht goed van pas. De cliënten die ik bijsta zijn actief in uiteenlopende werksectoren. Als afgestudeerd bewegingswetenschapper en oud-atleet heb ik bijzondere interesse in de medische- en sportwereld.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten