Waarmee kunnen we u helpen?

Kristian Weinans

Advocaat met agrarische achtergrond. Ik kijk met een frisse blik naar uw zaak en kom samen met u tot het gewenste resultaat.

Creatief en ondernemend

Ondernemen en de agrarische wereld: ik heb het van huis uit meegekregen. Dit en mijn latere werk bij de overheid heeft mij duidelijk inzicht gegeven in de kloof tussen burger en overheid. Ik zet mij er graag voor in om deze kloof te overbruggen en partijen bij elkaar te brengen. Uiteraard wel altijd met het best mogelijke resultaat voor u voor ogen. Ik doe hetzelfde met de muziek die ik maak: samen gaan voor een mooi resultaat.

Drijfveren

Geen zaak is hetzelfde. Hierdoor word ik uitgedaagd om iedere keer opnieuw een passende oplossing te vinden. Samen met u onderzoek ik hoe ik u het beste bij kan staan. Uw belang staat voorop. Ook als de wet geen uitkomst biedt, kijk ik graag met u mee of u op een andere manier uw doel kunt halen.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten