Waarmee kunnen we u helpen?

Judith Van der Vinne

Advocaat Bouwrecht en Vastgoedrecht, vasthoudend en direct

Sectoren

Rechtsgebieden

Contact?

Judith Van der Vinne

Advocaat

Ik ben advocaat voor ondernemers en particulieren in, onder meer, bouwzaken en vastgoed gerelateerde zaken. Mijn klanten help ik bij het vinden van een doeltreffende oplossing. Zij krijgen van mij altijd een praktisch en eerlijk advies.

Geen vakjargon

Klanten beschrijven mij als nuchter en informeel en mijn aanpak als direct. Dat klopt: ik hou van helder en duidelijk. Geen complex vakjargon, maar gewoon begrijpelijke taal. Verwacht van mij dus ook geen lange notities, maar wel een heldere uiteenzetting van uw positie en een duidelijk advies.

Samenwerken met klanten

Vroeger hield ik al van puzzels oplossen. Nu nog. Dit maakt het beroep van advocaat voor mij zo interessant; juridische puzzels ontrafelen en samen met de klant de beste aanpak inzetten. Samen met de klant, omdat ik merk dat we sneller een oplossing bereiken als mijn klanten meedenken over de aanpak van hun zaak.

Extra informatie

Naast mijn werk ben ik lid van de Raad van de Orde Overijssel (portefeuille toelatingen) en lid van de Vereniging Jonge Onroerend goed Juristen.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten