Waarmee kunnen we u helpen?

Jorien Waterman

Advocaat arbeidsrecht/ambtenarenrecht en algemeen verbintenissenrecht. Zorgt voor een snelle oplossing. Goedschiks of kwaadschiks.

Contact?

Jorien Waterman

Advocaat

Werkgever en werknemer moeten soms afscheid nemen van elkaar. Een goed afscheid is in het belang van beiden. Daarin kan ik als advocaat adviseren of als mediator beide partijen begeleiden. Kom je er toch samen niet uit, dan wacht ik niet te lang om de rechter in te schakelen.

Direct resultaat

Ik adviseer en begeleid mijn cliënten naar snelle en duurzame oplossingen, liefst in een vroeg stadium als de strijd nog niet is verhard. Ik procedeer als het moet en ook dan wacht ik niet te lang. Een Kort Geding geeft vaak snel duidelijkheid en ook dan kan je soms alsnog samen een regeling treffen. Vanuit mijn belangstelling voor maatschappelijke problemen begon ik mijn loopbaan als socioloog, maar in dat vak kon ik mijn behoefte aan concrete belangenbehartiging en praktisch resultaat niet kwijt. Als advocaat ben ik daar dagelijks mee bezig en zie ik direct resultaat van mijn werk.

Vaak kan er meer dan je denkt

Samen met u bepaal ik de strategie. Vaak vragen klanten mij wat ik een redelijke oplossing vind. Mijn motto is een ander: “wat is het hoogst haalbare”? De grens aan wat haalbaar is bepalen we samen. Voor dat zoekproces neem ik de tijd. Vaak is er meer mogelijk dan je eerst dacht. Mijn beloning is een uitkomst die ook op termijn goed uitpakt.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten