Waarmee kunnen we u helpen?

Jolein Borst

Advocaat bestuurs- en omgevingsrecht en erfrecht, adviseert eerlijk en nauwkeurig.

Ik houd ervan om juridische puzzels op te lossen en structuur in een zaak te brengen. Ik zoek daarbij door tot de bodem, om zo tot een goede structurele oplossing te komen. Mijn gedrevenheid motiveert mij om in uw zaak het onderste uit de kan te halen. Dat geeft mij plezier in mijn werk en zorgt dat ik er alles uit haal voor mijn cliënten.

Eerlijk advies

Het doorzettingsvermogen waarmee ik mijn studie heb gevolgd en de passie waarmee ik graag ga wielrennen, komen in mijn werk goed van pas. Mijn enthousiasme en ambitie houden mij scherp en dat komt ten goede aan het werk dat ik verricht. Een eerlijk advies en een zorgvuldige manier van werken zijn voor mij belangrijk en staan bij mij dan ook hoog in het vaandel.

Frisse blik

Nadat ik ruim een jaar als jurist werkzaam ben geweest, mag ik mij sinds augustus 2017 gelukkig prijzen als advocaat bij Benthem Gratama advocaten. Als advocaat op de afdeling bestuurs- en omgevingsrecht en erfrecht behartig ik de belangen van particulieren en ondernemers en bied ik met een frisse blik ondersteuning aan de afdeling.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten