Waarmee kunnen we u helpen?

Gabriëlle Kerkhof

Curator en advocaat, specialist onteigeningsrecht. Erop gebrand om uw juridische problemen op te lossen. Doet dat altijd op inventieve wijze.

Contact?

Gabriëlle Kerkhof

Advocaat

Als curator, maar ook als specialist in het onteigeningsrecht, ben ik altijd op zoek naar de beste oplossing voor u. Ik zorg ervoor dat uw juridische positie u helder is. Verder zorg ik ervoor dat we het  gewenste resultaat duidelijk voor ogen hebben. Daarna gaan we ervoor om dit resultaat te behalen.

Specialist onteigeningen

Inmiddels durf ik van mezelf te zeggen dat ik gespecialiseerd ben in onteigeningszaken. Jarenlang heb ik als advocaat de overheid bijgestaan. Sinds mijn komst bij Benthem Gratama advocaten sta ik veelal de onteigenden bij. Het is een wereld die ik goed ken en mijn rol daarin past goed bij mij. Ik heb een scherp gevoel ontwikkeld voor verhoudingen en ook voor het moment in een procedure waarop ik voor u het beste resultaat kan behalen. Ik maak voor u helder hoe uw juridische positie is. Daarna stippel ik samen met u de route uit om voor u het beste resultaat te bereiken. Ik ben fanatiek en wil uw zaak graag netjes regelen. Dat kan via de minnelijke weg zijn, door onderhandelen dus, maar ook door middel van een procedure. Dus als u in uw recht staat, dan ga ik dat recht voor u halen. Liggen de zaken genuanceerder, dan gaan we onderhandelen.

Curator

Ook in een faillissement ga ik helder en duidelijk te werk. Op creatieve en inventieve wijze zoek ik ook hier naar oplossingen die tot het beste resultaat leiden. Soms is dat een doorstart van de failliete onderneming, maar het kan ook zijn dat door verkoop van losse onderdelen, het beste resultaat wordt bereikt. Mijn uitstekende onderhandelingstechnieken komen hierbij goed van pas.

Nevenactiviteiten

Specialisatieopleiding

  • Leergang Insolventierecht voor curatoren, Radboud Universiteit 2013
  • Leergang Onteigeningsrecht, Radboud Universiteit 2013
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten