Waarmee kunnen we u helpen?

Nuchtere en eerlijke Tukker die denkt in oplossingen, ervaren advocaat in bouw- en omgevingsrecht. Staat 24/7 voor je klaar.

Sectoren

Als advocaat bouw- en omgevingsrecht sta ik middenin de bouwpraktijk. Zowel opdrachtgevers, als aannemers zijn bij mij aan het goede adres. Ik spreek de taal van mij klanten waardoor één woord of blik vaak al genoeg is om elkaar te begrijpen. Ik word nergens blijer van dan een klant zijn ‘zaak’ uit handen te nemen en tot een goed einde te brengen.

Niet praten, maar doen

Ik ben een geboren en getogen Twentenaar die met paplepel is ingegoten dat je aanpakt en niet om de hete brei heen draait. Anderen omschrijven mij als sociaal, loyaal en verbindend. Mijn insteek is het zoeken naar een oplossing, hoe complex het vraagstuk ook is. Dat betekent niet dat ik een confrontatie uit de weg ga. Het gewenste resultaat staat voorop.

Mijn loopbaan begon ik bij de overheid. Na zes jaar stapte ik over naar de advocatuur. Ik spreek de taal van zowel ondernemers, als overheden. In zaken werk ik graag samen met een team van specialisten. Dat zorgt ervoor dat ik het maximale uit een zaak haal.

In mijn vrije tijd vind je mij op het hockey- of voetbalveld, waar ik mijn kinderen aanmoedig. Een partijtje golf sla ik niet snel af. Daarnaast zet ik me in voor kinderen in Overijssel die gedwongen uit huis worden geplaatst.

Nevenactiviteiten

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten