Waarmee kunnen we u helpen?

Esther Wijnne-Oosterhoff

Bestuursrechtadvocaat voor de agrarische sector, zoekt zaken goed uit, maar verzandt niet in details.

Contact?

Esther Wijnne-Oosterhoff

Advocaat

De wereld van vergunningen, subsidies en planologie kan soms erg ingewikkeld zijn en snel veranderen. Ik haal veel voldoening uit het vertalen van deze complexe materie naar een begrijpelijk en bij voorkeur niet te lang verhaal. Ik werk het liefst voor particulieren en bedrijven in de agrarische sector en help hen met alle denkbare problemen die zij met een overheidsinstantie kunnen hebben.

Familiebedrijf dichtbij

De affiniteit met de agrarische sector heb ik gekregen door het werk dat ik de aflopen jaren bij Benthem Gratama advocaten heb gedaan. Door de verscheidenheid aan juridische aangelegenheden waarmee agrarisch ondernemers te maken krijgen, is mijn werk heel divers en nooit saai. Daarnaast weet ik vanuit mijn persoonlijke achtergrond heel goed wat het inhoudt om een (familie)bedrijf te hebben. Omdat mijn man samen met zijn familie een bedrijf runt, zie ik dagelijks van heel dichtbij wat daar allemaal bij komt kijken.

Knopen doorhakken

Bestuursrechtadvocaten hebben ten opzichte van andere advocaten vaak een wat stoffig imago. Graag ben ik de uitzondering op die regel. Uiteraard wil ik mijn kennisniveau graag hoog houden, maar ik verzand niet snel in allerlei details. Ik werk vlot en hak knopen door. Mijn nieuwsgierigheid en bevlogenheid, maar vooral mijn wil om er voor cliënten het beste uit te halen, maakt dat ik juridische problemen graag tot op de bodem uitzoek.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten