Waarmee kunnen we u helpen?

Dignus Meulenberg

Advocaat insolventierecht en overnames, wil richting geven in een steeds sneller veranderende wereld.

Contact?

Dignus Meulenberg

Advocaat

Ik adviseer en begeleid grotere MKB bedrijven. Mijn doel is mijn cliënten richting te geven in een steeds sneller veranderende wereld. Ik begeleid cliënten bij het ontwikkelen en uitvoeren van hun strategische plannen en nieuwe business-activiteiten. Ik ben geïnteresseerd in processen die bij mijn ondernemende cliënten spelen, de veranderingen in hun ondernemingen en de gevolgen daarvan voor zowel het bedrijf als de mensen die er werken.

Doorstart via faillissement

Ik heb diverse bedrijven die in financiële problemen verkeerden kunnen saneren door een doorstart via een faillissement. Veel van deze bedrijven leiden thans een gezond bestaan met een hoger rendement en meer werknemers. Een tevreden cliënt geeft mij op deze manier veel voldoening.

Curator OAD en adviseur pre pack

Ik werk als advocaat voor cliënten en als curator in faillissementen. Ik heb een akkoord gerealiseerd in de surseance van Autofabriek Spijker waardoor het passief aanzienlijk gesaneerd werd. Ik ben curator in het faillissement van reisconcern OAD en was lid van de commissie die de regering adviseert over de pre pack (WCO I).

Specialisatieopleiding

  • Grotius Faillissementsrecht
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten