Waarmee kunnen we u helpen?

Advocaat projectontwikkeling- en vastgoedrecht voor ontwikkelaars en agrarisch ondernemers, denkt in mogelijkheden.

Contact?

Corneline van Staveren

Advocaat

Ik ben een pietje precies. Ik houd ervan om zaken grondig uit te zoeken, de problemen te analyseren en een praktische oplossing te bedenken. Ik werk snel en zorgvuldig. Ik stel mijzelf graag een doel en ga er dan vol voor.

In samenspraak met ondernemers

Projectontwikkelaars, gemeenten, agrarisch ondernemers en aannemers kunnen bij mij terecht voor deskundig advies. In samenspraak bedenken wij de mogelijkheden en oplossingen en zetten we de te volgen koers uit. Waarom in samenspraak? Het één staat niet los van het ander. Jij geeft mij de feiten en ik geef de juridische vertaling. Dat is naar mijn mening nodig om een optimaal resultaat te behalen.

Onderste uit de kan

Iemand op inhoud overtuigen door middel van goed gevonden argumenten, geeft mij een kick. Ik stop dan ook niet voordat ik het onderste uit de kan heb gehaald. Het combineren van het goederenrecht, verbintenissenrecht en bestuursrecht geeft de mogelijkheid om creatief te denken, bijvoorbeeld bij de contractering voor een grondaankoop.

Advocaat van jongs af aan

Advocaat zijn werd al vroeg in mij gezien. Tijdens mijn diploma-uitreiking van de middelbare school noemde de conrector mij de advocaat van de leerlingen. Toen al bepleitte ik graag de zaak van deze of gene met een vurig betoog waarom dit onrecht echt niet door de beugel kon. Vandaag de dag doe ik dat nog steeds met veel plezier!

Voor wie werk ik graag

Agrarische ondernemers, de bouwsector, overheid en projectontwikkelaars

Nevenactiviteiten

Specialisatieopleiding

  • Grotius Onroerend Goedrecht
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten