Waarmee kunnen we u helpen?

Jurist agrarisch recht, kent uitstekend haar weg in het fosfaatrechtenstelsel.

Rechtsgebieden

Contact?

Anke Eshuis

Jurist

Als jurist agrarisch recht houd ik mij bij Benthem Gratama advocaten uitsluitend bezig met het bijstaan van melkveehouders die te maken hebben met de vergaande gevolgen van de invoering van het fosfaatrechtenstelsel. Door deze specialisatie ken ik alle ins en outs van het stelsel.

Agrarisch recht

Sinds mijn rechtenstudie ben ik al ruim 20 jaar in de advocatuur werkzaam. Heel lang heeft de nadruk gelegen op planschade en nadeelcompensatie. Vorig jaar werd het echter tijd voor iets anders. Ik heb de keuze gemaakt om als jurist aan de slag gegaan binnen een voor mij erg boeiend en aansprekend rechtsgebied, namelijk het agrarisch recht. Deze overstap bevalt mij heel erg goed. Door mijn verdieping in het fosfaatrechtenstelsel kan ik melkveehouders goed adviseren over hun rechten en sta ik hen bij in procedures.

Naast de advocatuur

Naast mijn werk als jurist bij Benthem Gratama advocaten heb ik ook een uitdaging gevonden in het lesgeven. Ik geef lessen recht aan HBO-studenten.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten