Waarmee kunnen we u helpen?

Faillissement Unico Kampen B.V.

Faillissement-nummer

C/08/19/201 F

Rechter-commissaris

mr. M.C. Bosch

Datum uitspraak

16-07-2019 Rechtbank Overijssel

Faillissement details

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Unico Kampen B.V., handelend onder de namen Salt & Pepper, The Peppermill, The Peppermint, De Pepermolen, The Old Peppermill, De Oude Pepermolen, De Peperbus en The Pepper Box, ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 08218220, is statutair gevestigd te Zwartsluis (gemeente Zwartewaterland) en kantoorhoudende aan de Plantage 3 te (8261 BV) Kampen.

Het faillissement bevindt zich in het stadium van afwikkeling. Naast de algemene faillissementskosten zullen de preferente crediteuren (met de hoogste voorrang) een uitkering kunnen ontvangen. De concurrente crediteuren zullen zoals het er nu naar uitziet een gedeeltelijke uitkering op haar vordering tegemoet kunnen zien.

De rechter-commissaris heeft bepaald dat op 24 januari 2022 om 10 uur de verificatievergadering wordt gehouden in het gerechtsgebouw te Almelo. Alle betrokkenen zijn hiervan op de hoogte gesteld. Vanaf 17 januari 2022 zullen de crediteurenlijsten bij de rechtbank ter inzage liggen.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten