Waarmee kunnen we u helpen?

Faillissement Hooge Holt c.s., ‘t

Faillissement-nummer

C/08/13/380 - 381 - 382 F

Rechter-commissaris

mr. A.E. Zweers

Datum uitspraak

21-05-2013 Rechtbank Rechtbank Overijssel, locatie Almelo

Faillissement details

Candi Beheer B.V. (KVK: 05067684);
Recreatiecentrum ’t Hooge Holt B.V. (KVK: 05072525) en
Gramsberger Financieringsmaatschappij B.V. (KVK 05057800).

Allen zijn statutair en feitelijk gevestigd aan de Boslaan 1 te (7783 DD) Gramsbergen.

De faillissementen bevinden zich in het stadium van afwikkeling.
In het faillissement van Candi Beheer is in het geheel geen actief gerealiseerd. Het faillissement is opgeheven wegens gebrek aan baten bij beschikking d.d. 25 september 2018. Alle bekende crediteuren zijn hiervan rechtstreeks op de hoogte gesteld.

In het faillissement van ’t Hooge Holt is het actief niet voldoende om enige uitkering op preferente en concurrente schuldvorderingen te kunnen doen. In dit faillissement zal binnenkort een opheffingszitting gepland worden. Zodra het faillissement is opgeheven zullen de betrokkenen hiervan rechtstreeks op de hoogte worden gesteld.

In het faillissement van Gramsberger Financieringsmaatschappij zal een uitkering op preferente schuldvorderingen en een gedeeltelijke uitkering op concurrente schuldvorderingen mogelijk zijn. De verificatievergadering is gepland op 6 november 2018. Alle bekende crediteuren zijn op de hoogte gesteld.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten