Waarmee kunnen we u helpen?

Faillissement Eising Foerage B.V.

Faillissement-nummer

C/08/15/577 F

Rechter-commissaris

mr. M.M. Verhoeven

Datum uitspraak

17-11-2015 Rechtbank Rechtbank Overijssel, zittingsplaats Zwolle

Faillissement details

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Eising Foerage B.V. (KvK: 05048465) is statutair gevestigd te Gramsbergen en kantoorhoudende te (7844 NP) Veenoord aan de Van Goghstraat 2 G.

Het faillissement bevindt zich in het stadium van afwikkeling. Naar de algemene faillissementskosten zal de fiscus een gedeeltelijke uitkering op haar vordering tegemoet kunnen zien. Aldus zal de vereenvoudigde afwikkeling gevolgd moeten worden. Geen van de andere crediteuren zal een uitkering op haar vordering tegemoet kunnen zien.

De rechter-commissaris heeft bij beschikking d.d. 13 augustus 2018 bepaald dat de afhandeling van concurrente vorderingen achterwege blijft en dat geen verificatievergadering gehouden zal worden.
Op 18 september 2018 is het faillissement beëindigd wegens het verbindend worden van de slotuitdelingslijst.
De uitdelingslijst had geen betrekking op de gewone (concurrente) vorderingen. Op deze vorderingen kon geen uitkering worden gedaan. Slechts op de preferente vorderingen heeft een gedeeltelijke uitkering plaats gevonden.

Alle betrokkenen zijn hiervan rechtstreeks op de hoogte gesteld.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten