Waarmee kunnen we u helpen?

Faillissement Bomefa B.V.

Faillissement-nummer

C/08/18/182 F

Rechter-commissaris

mr. A.E. Zweers

Datum uitspraak

22-05-2018 Rechtbank Overijssel

Faillissement details

Bomefa B.V. is gevestigd en kantoorhoudende te (8263 AA) Kampen aan de Kraanvogelweg 2  (postadres: postbus 5014, 8260 AG te Kampen).

KvK: 05020827

Het faillissement bevindt zich in het stadium van afwikkeling. Naast de algemene faillissementskosten zullen de preferente crediteuren (met de hoogste voorrang) een gedeeltelijke uitkering op haar vordering tegemoet kunnen zien. Aldus zal de vereenvoudigde afwikkeling gevolgd moeten worden. Geen van de andere crediteuren zal een uitkering op haar vordering tegemoet kunnen zien. Zodra er meer bekend is, zullen alle betrokkenen rechtstreeks op de hoogte worden gesteld.

De rechter-commissaris heeft bij beschikking d.d. 5 januari 2022 bepaald dat de afhandeling van concurrente vorderingen achterwege blijft en dat geen verificatievergadering gehouden zal worden. Omdat er onvoldoende baten zijn om een (gedeeltelijke) uitkering te doen aan de gewone (concurrente) schuldeisers, zullen deze vorderingen niet onderzocht worden; dat heeft immers geen zin.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten