Waarmee kunnen we u helpen?

-

Benthem Gratama Advocaten versterkt team Onderneming & Organisatie

Martijn Limberger

Sinds 1 januari 2018 is Martijn Limberger werkzaam als advocaat bij Benthem Gratama Advocaten. Martijn heeft ruim 17 jaar ervaring als advocaat in de ondernemingsrechtpraktijk. Hij houdt zich onder meer bezig met aan- en verkoop van ondernemingen, contractenrecht en arbeidsrecht. Daarnaast wordt Martijn door de rechtbank Overijssel regelmatig aangesteld als curator.

Met de komst van Martijn Limberger wordt het team Onderneming & Organisatie van Benthem Gratama Advocaten verder versterkt. Het team, dat inmiddels uit 12 advocaten bestaat met ieder een eigen discipline, richt zich op ondernemingen en hun organisatie uit voornamelijk de regio Zwolle.

Benthem Gratama Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor met 26 fee-earners. Het kantoor richt zich voornamelijk op Bouw & Vastgoed, Agrarisch & Grondzaken, Onderneming & Organisatie (waaronder insolventie) en Familie & Gezin en heeft in die sectoren inmiddels een stevige positie opgebouwd.

 

 

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten