Waarmee kunnen we u helpen?

-

Benthem Gratama Advocaten breidt verder uit

Na de komst van Sjoerd Commijs als partner met ingang van 1 januari 2017 ter versterking van het team Agrarisch & Grondzaken is het team Bouw & Vastgoed per 1 juli jl. uitgebreid met de komst van Jan-Michiel Hebly. Hebly was voorheen partner bij Houthoff Buruma en is gespecialiseerd in aanbestedings- en bouwrecht. Hij houdt zich onder meer bezig met complexe aanbestedingen. Daarnaast is Jan-Michiel Hebly als hoogleraar Bouw- en Aanbestedingsrecht verbonden aan de Universiteit Leiden. Binnen Benthem Gratama Advocaten zal Hebly zich vooral gaan richten op de uitbreiding van de aanbestedingspraktijk.

Adriaan van Rinsum

Naast de samenwerking met Hebly wordt het kantoor verder uitgebreid met de komst van Adriaan van Rinsum. Adriaan zal als advocaat-stagiaire werkzaam zijn binnen het team Onderneming & Organisatie, waar hij zich onder meer zal gaan richten op ICT-recht (waaronder privacy) en de transactiepraktijk.

 

Jolein Borst

Onlangs is ook beëdigd onze juriste bestuurs- en omgevingsrecht en erfrecht Jolein Borst. Zij behartigt de belangen van particulieren en ondernemers en biedt met haar frisse blik ondersteuning aan de afdeling. 

 

De komst van Hebly ,Van Rinsum en Borst past naadloos in de strategie van Benthem Gratama Advocaten, die bestaat uit een focus op Bouw & Vastgoed, Agrarisch & Grondzaken, Onderneming & Organisatie en Personen- & Familierecht.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten